Почина певицата Ейми Уайнхаус

Ейми Уайнхаус бе намерена мъртва в лондонския й апартамент. "Полицията бе извикана на адрес Камдън Скуеър НВ1 малко след 16:05 часа, ден Събота, дата 23 Юли. Намерена е била жена мъртва на пода. Служителите на реда са открили тяло на 27 г

2011-07-23 21:04:06
Почина певицата Ейми Уайнхаус
Ейми Уайнхаус бе намерена мъртва в лондонския й апартамент.

"Полицията бе извикана на адрес Камдън Скуеър НВ1 малко след 16:05 часа, ден Събота, дата 23 Юли. Намерена е била жена мъртва на пода. Служителите на реда са открили тяло на 27 годишна жена, която след това е идентифицирана като Ейми Уайнхаус. Все още се разглеждат случаите по възникналата смърт. На пръв поглед е нямоло признаци на нападение. Изследвания на тялото ще покажат заключителния резултат." - извадка от полицейския рапорт на служители на реда, които са открили тялото на Ейми.

Малко след това Скотланд Ярд са потвърдили, че няма признаци на нападение, но не могат да кажат повече докато не мине аутопсията.

Ейми бе една от странните известни личности. Доста екстравагантна и провокативна. Това й донесе не много хубава слава, но все пак беше талантлив изпълнител.

Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия